Menu

Danswinkel

danswinkel adres in den haagOp zoek naar goede danswinkel in de buurt van Rotterdam? Dan kunt u bij Danswinkel.nl terecht! Op Danswinkel.nl vindt u al uw dansgerelateerde benodigdheden. Wij verkopen dansartikelen van verschillende topmerken, zoals Papillon, Rumpf, Alista Dancer Basics, Capezio, Werner Kern, Anna Kern, Nueva Epoca, Diamant en nog veel meer.

Shop nu ons volledig assortiment op Danswinkel.nl!

Danst u in de omgeving van Rotterdam en bent u op zoek naar uw eerste paar dansschoenen? Kom dan gerust een keertje langs in één van onze fysieke winkels in Den Haag, Amsterdam en Hilversum. Wij kunnen u helpen met het uitzoeken van het juiste model dansschoenen en u adviseren over pasvorm en maat. Ook voor danskleding en -accessoires kunt u terecht bij Danswinkel. In onze filialen verkopen wij onder andere balletpakjes, dansbroeken, balletschoenen en panty’s in verschillende maten en modellen.

 

Danswinkel Filialen

Wij zijn van dinsdag tot zaterdag geopend en hebben daarnaast regelmatig koopzondagen en andere speciale evenementen. Onze filialen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Onze danswinkels zijn gevestigd in levendige stadscentra. Een bezoek aan Danswinkel is dus ideaal voor gezellig dagje uit! Vanuit Rotterdam staat u al binnen een half uurtje in het dichtstbijzijnde filiaal: Danswinkel Den Haag. Bekijk hier al onze filialen:

Samenwerkingen

Danswinkel werkt al samen met meerdere dansscholen in de omgeving van Rotterdam. Leerlingen van dansscholen waarmee wij samenwerken ontvangen speciale cursisten korting, zowel Online als in de fysieke winkels. Wanneer uw kledingvoorschriften niet verkrijgbaar zijn op Danswinkel.nl, kunnen wij altijd contact opnemen met uw dansschool en onze leveranciers.

 

Danswinkel op Locatie

danswinkel op locatie rotterdamDanswinkel.nl heeft ook de mogelijkheid om op locatie te komen! Bent u een dansschool eigenaar en hebben uw leerlingen moeite met het vinden van een geschikte danswinkel, wegens bijvoorbeeld afstand of beperkte openingstijden? Dan komt Danswinkel bij u op bezoek met een breed assortiment dansartikelen naar keuze.

Hier vindt u meer informatie over onze Danswinkel op locatie service. Of neem contact met ons op via info@danswinkel.nl, of bel naar: 035-62171111.