Menu

Op Locatie

danswinkel op locatie rotterdamBent u eigenaar/eigenaresse van een dansschool of organiseert u dansfeesten en merkt u dat het voor uw leerlingen lastig is om naar een danswinkel te komen door bijvoorbeeld afstand? Danswinkel.nl biedt de mogelijkheid aan om op locatie te komen!

Danswinkel op locatie is aan te vragen voor verschillende dansstijlen, van ballet tot salsa.

Danswinkel kan bij u langskomen in:

  • Nederland
  • België

Hoe gaat dit in zijn werk?

Wanneer het gaat om het aanmeten van dansschoenen en/of kleding aanschaf voor uw leerlingen, kunnen wij langskomen vanaf een minimum van 10 studenten. Vooraf zullen wij uitgebreid met u bespreken wat uw specifieke eisen zijn en vragen om de kleding- en schoenmaten van de leerlingen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we voldoende artikelen bij ons hebben, zodat de leerlingen meteen alle benodigdheden mee naar huis kunnen nemen.

Danswinkel op locatie kan dus langskomen op uw:

  • Balletschool
  • Salsaschool
  • Tangoschool
  • Evenement

Aanmeten van Spitzen

spitzen aanmeten op locatieIn principe gelden dezelfde regels voor het aanmeten van spitzen op locatie. Vanaf 10 leerlingen kunt u een afspraak bij ons maken. Bij onze spitzen afspraken op locatie, zullen wij altijd langskomen met 2 of 3 spitzen specialisten, die zeer ervaren zijn in het aanmeten van spitzen. Ook zullen wij er uiteraard voor zorgen dat wij voldoende accessoires bij ons hebben, zoals linten, elastieken en spitzen tasjes.

Na afloop van de sessie zullen wij uitgebreid uitleggen hoe de leerlingen met spitzen om moeten gaan. Ook geven wij uitleg over het aannaaien van linten en elastieken, wat vooral bij het eerste paar spitzen erg lastig kan zijn.

Danswinkel heeft een breed assortiment aan spitzen, onder andere bestaande uit de volgende merken: Bloch, Capezio, Sansha, SoDanca, Grishko en Russian Pointe.

ballet merken danswinkel

Bij Danswinkel staat hoge kwaliteit voorop. Het aanmeten van de spitzen wordt gedaan door speciaal opgeleide medewerkers. Daarnaast zijn de meeste professionele dansers met ervaring op spitzen of professioneel getrainde dansdocenten. Wij volgen meerdere keren per jaar cursussen om bij te scholen en op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Mochten wij zien dat de enkels of voeten van de leerling nog niet sterk genoeg zijn en wat extra ontwikkeling nodig hebben, geven wij als extra service een serie met oefeningen mee om de spieren te ontwikkelen.

 

danswinkel op locatie

Salsa evenement

Organiseert u een Salsafeest of Tangosalon en wilt u graag dat wij langskomen met een tent om tijdens de avond zelf schoenen te verkopen? Ook dit is uiteraard mogelijk. Wij zullen ervoor zorgen dat wij een ruim assortiment dansschoenen meenemen, zodat u het grootste deel van onze collectie kunt zien, passen en eventueel meteen kunt kopen.

 

Kleding aanschaf

Naast onze dansschoenen en spitzen aanmeten op locatie service, kunnen wij ook bij uw dansschool langskomen voor de aanschaf van danskleding. Ook hierbij geldt dat vooraf uitgebreid zal worden besproken welke kledingvoorschriften op uw dansschool gelden en wat de kledingmaten van de leerlingen zijn. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we met een grote collectie balletpakjes, -panty’s, -schoenen of dansbroeken bij u langskomen. Uw leerlingen kunnen dan na de passessie meteen alle benodigdheden mee naar huis nemen.

Bij Danswinkel op locatie is de docent aanwezig tijdens het aanmeten. Hierdoor kan de docent meteen doorgeven wat zijn of haar voorkeuren zijn voor de nieuwe danskleding of spitzen van de student.

Heeft u of bent u lid van een showteam en heeft u dezelfde kleding en schoenen nodig voor alle teamleden? Ook hiervoor kunnen wij langskomen.

danswinkel busDanswinkel bij u op bezoek?

Bel: 035-6217111 voor een afspraak.

Of mail naar: info@danswinkel.nl