Menu

Samenwerking

Danswinkel werkt graag samen met dansscholen en dansleraren in de omgeving. Een samenwerking met Danswinkel biedt veel verschillende mogelijkheden.

Zo heeft Danswinkel de mogelijkheid om op locatie langs te komen. Wij kunnen bijvoorbeeld op uw dansschool langskomen voor een passessie van danskleding, dansschoenen of spitzen. Ook kunnen wij met een dansschoenen stand op uw salsafeest, tangosalon of eindejaarsgala staan.

Als u leerlingen naar ons doorstuurt, kunnen zij in de winkel bijvoorbeeld een korting of gratis accessoire krijgen. Ook in de webshop kunnen wij speciale cursisten korting bieden. Daarnaast kunnen we inspelen op de kledingvoorschriften van uw dansschool, door de voorgeschreven kleding op te nemen in onze collectie. Op die manier hoeven uw leerlingen nooit lang te wachten op hun kleding of schoenen! Ook kunnen wij u helpen als u in de dansschool producten wilt verkopen. Wanneer u bij ons artikelen inkoopt, kunnen we u een heel voordelige prijs bieden!

Als u interesse hebt in een samenwerking, kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Ook bent u natuurlijk altijd welkom als u wilt langskomen in de winkel! Met de onderstaande dansscholen werken we op dit moment al samen

lets-work-together1 samenwerking

.