Werner Kern Francis Dames Dansschoenen voor Salsa en Latin dansstijlen - witte Bruidsschoenen met Lederen zolen

€ 144,95 (inc 21% BTW)
Klik en Bestel Ophalen in de winkel
Product Informatie

Werner Kern Francis dames dansschoenen voor Salsa en andere Latin dansstijlen is een van de meest verkochte modellen van de damescollectie van het merk. De plaatsing van de bandjes over de wreef in combinatie met het soepele satijn maken deze dames dansschoen comfortabel en stabiel met een elegante flare hak van 6,5 cm hoogte.

Met verstelbare drukknoopsluitingen zijn deze dansschoenen of bruidsschoenen zeer snel aangetrokken en aan te passen op uw voeten. Als voering heeft Werner Kern kalfsleer gekozen wat prettig ademend is tijdens het dansen en zal zorgen dat de dansschoen vrijwel meteen naar de voeten gaat vormen. Voor deze witte bruidsschoenen variant is gekozen voor een lederen zool waarmee binnen en buiten gedanst en gelopen kan worden.

Werner Kern Francis Dames dansschoenen worden met veel zorg een aandacht met de hand in Italië gemaakt. Dit wit satijnen dames model dansschoen is gemakkelijk te combineren met verschillende kleuren bruidskleding en eventueel te dragen met een neutrale panty of fishnet panty. Er is een variant met lagere hak verkrijgbaar in het zwart, maar ook een poeder zilveren variant voor een subtiel glittertje.